ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipamente de 384 mii dolari au fost donate CNAMUP de o comunitate evreiască din SUA

09:38 | 13.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 13 ian. /MOLDPRES/. Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a primit ieri  echipamente de protecție în valoare de 384.742 de dolari din partea organizației Global Jewish Assistance & Relief Network din SUA, cu suportul Comunității religioase evreiești „Chabad Lubavitch”, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAMUP, echipamentele individuale de protecție, inclusiv 199 200 respiratoare N95, 72 000 măști și 61 000 mănuși vor fi distribuite angajaților din subordinea instituției.

La evenimentul de transmitere a donației a fost prezent secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Ion Prisăcaru, care a menționat că donația vine în ajutorul personalului medical din prima linie, ce acordă asistență medicală urgentă la etapa de prespital populației din întreaga țară.

Foto: CNAMUP

img22000216

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!