ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Patru viori nedeclarate au fost depistate de vameși în bagajul unui moldovean

13:32 | 13.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 13 ian. /MOLDPRES/. Vameșii de la Leușeni au depistat astăzi patru viori nedeclarate în bagajele unui cetățean moldovean, în vârstă de 35 de ani, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal, cazul a fost înregistrat la intrarea în țară prin postul vamal Leușeni, unde s-a prezentat pentru controlul de specialitate un microbuz ce efectua cursa ocazională Marea Britanie - Republica Moldova. 

În cadrul verificărilor, unul dintre pasagerii microbuzului a declarat verbal că transportă două viori, ce nu erau marcate prin inscripții distinctive. Totuși după un control fizic amănunțit, vameșii au depistat patru instrumente muzicale, pe care bărbatul intenționa să le introducă în țară prin eschivarea de la controlul vamal.

La solicitarea angajaților Serviciului Vamal, bărbatul nu a putut prezenta acte care să dovedească proveniența sau valoarea instrumentelor. Ca rezultat, cele patru viori au fost ridicate, iar cazul este cercetat pentru stabilirea autenticității obiectelor și elucidarea tuturor circumstanțelor.

Foto: SV

img22000227

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!