ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Educației și Cercetării

17:15 | 13.01.2022 Categorie: Comunicate

Sesiune de informare despre Programul de Granturi pentru organizațiile de tineret, ediția 2022

Chişinău, 13 ian. /MOLDPRES/. Ministerul Educației și Cercetării, în scopul fortificării cooperării cu organizațiile societății civile și asigurării implicării acestora la toate etapele procesului de planificare și implementare a politicilor de tineret, invită toate părțile interesate să participe la o sesiune informativă privind desfășurarea Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret, ediția 2022. 

Evenimentul este realizat în scopul promovării mecanismelor de finanțare nerambursabilă pentru organizațiile de tineret și facilitarea accesului la acestea, identificării în comun cu tinerii și structurile de tineret a priorităților pentru ediția curentă a Programului, precum și de a oferi sprijin organizațiilor în procesul de depunere a dosarelor, implementare și raportare a proiectelor. 

Evenimentul va avea loc în format online la data de 17 ianuarie 2022, începând cu ora 15:00.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!