ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Natalia Gavrilița efectuează o vizită de lucru la Edineț și Soroca

10:30 | 14.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/. Prim-ministra Natalia Gavrilița se va afla astăzi într-o vizită de lucru în raionul Edineț, a relatat agenției MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Șefa Cabinetului de miniștri va avea o ședință comună cu autoritățile publice locale din regiune și invitații de onoare – primarii a trei localități din România. În cadrul întrunirii va fi prezentat proiectul „Edineț, oraș cu perspectivă”, implementat de Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu cea a municipiului Alba Iulia, România.  

Șefa Executivului se va afla apoi la Centrul de sănătate Edineț, unde va fi deschis un nou laborator de testare COVID-19, dotat cu echipamente performante pentru realizarea testelor PCR. 

Ulterior, prim-ministra se va deplasa în municipiul Soroca unde va discuta împreună cu reprezentanții administrației publice locale soluțiile pentru cele mai stringente probleme cu care se confruntă oamenii din localităţile raionului. 

Un alt punct al vizitei este Instituția Publică „Incubatorul de afaceri” din Soroca, care oferă suport antreprenorilor din regiune pentru ca aceştia să-şi dezvolte afacerile și să creeze noi locuri de muncă. 

La finalul vizitei, Natalia Gavrilița se va deplasa la Cetatea Soroca, unde va participa la evenimentul de închidere a programului cultural dedicat sărbătorilor de iarnă și a concertelor de caritate organizate în acest an de Guvernul Republicii Moldova.

Foto: Guvern 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!