ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procurorii le-au înaintat învinuirile celor trei reținuți în dosarul terenurilor de la Durlești

13:33 | 14.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/. Procurorii anticorupție le-au înaintat ieri învinuirile celor trei reținuți în dosarul terenurilor de la Durlești, iar astăzi instanța urmează să se expună asupra demersurilor privind arestarea preventivă a acestora, comunică MOLDPRES.

Cei trei sunt învinuiți de abuz în serviciu și spălare de bani, manifestate prin organizarea și coparticiparea la realizarea unei scheme de înstrăinare a unor loturi de pământ ale primăriei orașului Durlești (mun. Chișinău), în interesul unui grup organizat, care ar fi prejudiciat statul cu peste 7 milioane de lei.

Procurorii au cerut instanței mandat de arestare preventivă pe numele a doi învinuiți și arest la domiciliu pentru femeia, reținută pe 12 ianuarie în același dosar. Aceasta cooperează cu organul de urmărire penală și recunoaște circumstanțele faptei.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!