ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene

16:25 | 14.01.2022 Categorie: Comunicate

Investitorii coreeni interesați să investească în Republica Moldova

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/. Secretarul de stat Veaceslav Dobîndă a avut o întrevedere cu reprezentanții mediului de afaceri din Republica Coreea în cadrul căreia au fost discutate aspecte investiționale și comerciale în vederea dinamizării relațiilor economice dintre cele două state. 

Prezentând climatul investițional favorabil al Republicii Moldova și deschiderea ministerului în vederea asistenței depline pentru mediul de afaceri coreean care dorește să realizeze investiții sau să dezvolte relații comerciale cu mediul de afaceri din țara noastră, părțile au convenit întreprinderea unor acțiuni concrete în vederea impulsionării relațiilor comerciale bilaterale. 

Acțiunea se încadrează în obiectivul MAEIE de intensificare a diplomației economice prin atragerea investițiilor străine în economia națională.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!