ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Autorității Naționale de Integritate

16:29 | 14.01.2022 Categorie: Comunicate

13 candidați vor concura la proba scrisă pentru funcția de inspector de integritate

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/. Autoritatea Națională de Integritate (ANI) anunță că, în urma examinării dosarelor de participare la concursul anunțat pentru ocuparea funcției de inspector de integritate, în ședința din 14 ianuarie 2022, membrii Comisiei de Concurs a ANI au admis următorii 13 candidați pentru proba scrisă: 

1.  Sârbu Ghenadie

2.  Sirețeanu Eugeniu

3.  Pogribnoi Vitalie

4.  Butușanu Victoria

5.  Olărescu Irina

6.  Mîrzac Victoria

7.  Țiganaș Arina

8.  Sîmboteanu Dan

9.  Ababii Ion

10. Osadcii Mihail

11. Macarie Corina

12. Gadîmba Viorica

13. Trocin Mihaela 

Toți candidații sunt așteptați pentru susținerea probei scrise, luni, 24 ianuarie 2022, ora 09.00, în blocul nr. 2 al Universității de Stat din Moldova (sala nr. 119), mun. Chișinău, str. Mihail Kogălniceanu, 58.

ATENȚIE! În contextul pandemiei COVID – 19, rugăm participanții să respecte toate condițiile și regulile impuse pentru prevenirea infectării. Totodată, candidații sunt obligați să studieze mai atent noilor modificări operate la legea specială a ANI, care au intrat în vigoare în octombrie 2021.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!