ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sesiunea de primăvară a Parlamentului va începe la 1 februarie

14:43 | 17.01.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 17 ian. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Igor Grosu a semnat astăzi dispoziția privind convocarea Parlamentului în sesiunea ordinară de primăvară, începând cu 1 februarie 2022, comunică MOLDPRES.

Potrivit regulamentului, convocarea Legislativului în ședință plenară se va efectua la propunerea Biroului permanent al Parlamentului, după pregătirea proiectului ordinii de zi.

Astfel, deputații din legislatura a XI-a și-au reluat activitatea după vacanța de iarnă. La prima etapă, parlamentarii vor lucra în comisiile permanente și în fracțiunile parlamentare. Deputații vor aborda mai multe subiecte importante pe platforma comisiilor care urmează să se întrunească în ședințe începând cu săptămână curentă. De asemenea, mai multe comisii vor desfășura consultări publice pe marginea unor proiecte de lege.

Foto: Parlament

img22000314

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!