ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa de fotbal FC Florești a fost exclusă din Divizia Națională

12:01 | 18.01.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 18 ian. /MOLDPRES/. Comitetul de Etică al Federației Moldovenești de Fotbal /FMF/ a exclus din Divizia Națională echipa de fotbal FC Florești, „ca urmare a manipulării mai multor meciuri desfășurate în cadrul campionatului moldovenesc de fotbal”, transmite MOLDPRES.

În urma unor rapoarte de investigare a desfășurării unor meciuri de fotbal care au avut loc în 2021, dar și a unor demersuri ale Departamentului Integritate a FMF, s-a constatat că FC Florești a fost implicat în activități legate de manipulare de meci, iar Comitetul de Etică al FMF a hotărât sancționarea FC Florești cu excluderea din Campionatul Republicii Moldova la fotbal, ediția 2021/22, Divizia Națională, și retrogradarea într-o divizie imediat inferioară, Divizia A.

Hotărârea Comitetului de Etică al FMF intră în vigoare și este executorie din data de 17 ianuarie 2022 și poate fi atacată la Comitetul de Apel al FMF în conformitate cu prevederile Regulamentului FMF privind organizarea și funcționarea Comitetului de Etică.

Foto: fmf.md

img22000338

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!