ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 300 de clienți ai Regiei „Autosalubritate” din capitală și-au achitat datoriile

09:58 | 19.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. ÎM Regia „Autosalubritate” din capitală a scutit de penalități 300 de clienți cu datorii, transmite MOLDPRES.

Regia Autosalubritate a anunțat că peste 300 de clienți ai operatorului municipal de evacuare a deșeurilor menajere, și-au achitat, până la data de 31 decembrie 2021, datoriile pe care le-au avut față de operator fiind scutiți de penalități.

Potrivit Autosalubritate, clienți care au participat la campania „Sărbători de iarnă fără datorii”, au reușit să economisească de la câteva sute, până la zeci de mii lei și să evite de a fi acționați în judecată, care la fel ar fi presupus timp și cheltuieli suplimentare suportate de aceștia.

Majoritatea clienților care au participat la campania lansată de operatorul municipal de evacuare a deșeurilor, au solicitat să le fie anulate penalități în sumă de 1 000 lei, iar cea mai mare penalitate anulată, a fost de 50 mii lei.

În noiembrie 2021, ÎM Regia „Autosalubritate” a lansat, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, campania „Sărbători de iarnă fără datorii”.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!