ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un autocar care pleca din capitală spre București, a luat foc pe traseul Chișinău–Leușeni

10:52 | 19.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Pompierii din raionul Hâncești au intervenit astăzi dimineață pentru a stinge un autocar de pe ruta Chișinău–București, care a luat foc pe traseul Chișinău–Leușeni, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 05:45. Pentru lichidarea focului, la fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri. Aceștia au reușit localizarea arderii către ora 06:31. În urma incendiului, nicio persoană nu a avut de suferit. Cei 5 pasageri, care se aflau în autovehicul în timpul producerii incendiului, au reușit să iasă singuri din autocar. Flăcările au distrus autovehiculul în totalitate.

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 48 de situații de risc.

Foto: IGSU

img22000367

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!