ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CNPF are un nou președinte

13:18 | 21.01.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 21 ian. /MOLDPRES/. Cornelia Cozlovschi a fost desemnată astăzi de Legislativ în calitate de membru și președinte al Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF), pentru un mandat de cinci ani, comunică MOLDPRES.

Cornelia Cozlovschi a absolvit Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de matematică aplicată, este master în economie şi management public. Deține experiență de activitate în sectorul bancar și de leasing, inclusiv în funcții de top management, precum și în serviciul public.

Tot astăzi, deputații l-au desemnat pe Adrian Gheorghiță în calitate de membru și vicepreședinte al Consiliului de administrație al CNPF.

Adrian Gheorghiță este licențiat în științe economice, specializarea Bănci și finanțe, și master în științe economice, specializarea Finanțe corporative și asigurări. Deține o experiență îndelungată de activitate în Asociația Patronală ”Camera de Comerț Americană din Moldova”, inclusiv în funcția de director adjunct.

Foto: Parlament

img22000447

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!