ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului Lituaniei va efectua o vizită în Republica Moldova

10:32 | 22.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 ian. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Republicii Lituania, Viktorija Čmilytė-Nielsen, va efectua pe 24-25 ianuarie o vizită în Republica Moldova, la invitația președintelui Parlamentului Igor Grosu, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcției generale comunicare și relații publice a Legislativului, din delegația Seimas-ului Lituaniei vor mai face parte vicepreședintele Paramentului Andrius Mazuronis, președintele Grupului pentru relații interparlamentare cu Republica Moldova Kazys Starkevičius și alți oficiali.

La Parlament, speakerul lituanian va avea întrevederi cu președintele Legislativului Igor Grosu, cu președintele Comisiei parlamentare politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, precum și cu membrii Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Lituania. 

În cadrul vizitei la Chișinău, președintele Parlamentului Republicii Lituania, Viktorija Čmilytė-Nielsen, va avea întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și cu prim-ministrul țării Natalia Gavrilița.

Aflați la Chișinău, parlamentarii se vor întâlni cu reprezentanții diasporei lituaniene în Republica Moldova.

Foto: 15min.lt

img22000461

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!