ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu s-a întâlnit cu secretarul general al NATO Jens Stoltenberg

13:48 | 24.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Șeful diplomației Republicii Moldova s-a întâlnit astăzi la Cartierul general al NATO de la Bruxelles cu secretarul general Jens Stoltenberg, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

În cadrul discuției, oficialii au accentuat importanţa dezescaladării situaţiei de securitate regională, promovării dialogului, identificării soluţiilor politice şi evitarea acţiunilor de ordin militar în contextul actualei crize de securitate de pe continentul european.

„Am mulțumit pentru reconfirmarea sistematică a angajamentului Alianței pentru parteneriatul cu Republica Moldova în conformitate cu necesitățile și solicitările autorităților noastre și pentru exprimarea sprijinului organizației pentru suveranitatea, integritatea teritorială a Republicii Moldova și respectul pentru statutul nostru de neutralitate", a punctat vicepremierul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

img22000493

img22000493

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!