ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

38 de mii de elevi din Chișinău vor primi pachete alimentare săptămânale

15:39 | 24.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Elevii din Chișinău, care beneficiau de hrană gratuită în instituțiile municipale de învățământ, vor primi pachete alimentare săptămânale, transmite MOLDPRES. 

Primăria capitalei a anunțat că, în perioada organizării studiilor online 24 ianuarie - 4 februarie 2022, Direcția generală educație, tineret și sport va asigura alimentația elevilor cu livrare la pachet. Potrivit municipalității, cei 38 de mii de elevi care beneficiază de hrană gratuită vor primi un pachet alimentar care va cuprinde: produse de patiserie și cofetărie (fără conținut de grăsimi hidrogenizate), covrigei și biscuiți (fără grăsimi hidrogenizate și aditivi alimentari), suc în pachet tetrapac.

Distribuirea produselor alimentare pentru elevi va fi organizată în una din zilele săptămânii, prin ridicarea coletului de către părinți, conform unui grafic stabilit. Valoarea pachetului cu produse este echivalentă cu cea a consumației unui copil la cantina școlii pentru 5 zile, în funcție de meniul stabilit.

În cazul imposibilității prezenței părintelui la instituția școlară în ziua stabilită, pentru a primi pachetul, acesta va putea fi ridicat într-o altă zi, prin coordonare prealabilă.

Foto: chisinau.md

img22000502

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!