ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Bruxelles au fost discutate modalitățile de îmbunătățire a infrastructurii de transport din Republica Moldova

19:11 | 24.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. În marja vizitei sale la Bruxelles, șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu a avut astăzi o întrevedere cu europarlamentarul român Siegfried Mureșan, vicepreședintele grupului Partidului Popular European Creștin Democrat și președintele comisiei parlamentare de asociere Uniunea Europeană - Republica Moldova, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

„Am remarcat că datorită ajutorului Uniunii Europene, un sprijin consistent financiar, dar și completat cu întreaga expertiză a UE ce a fost pusă la dispoziția autorităților, țara noastră a putut să-și sporească reziliența în criza energetică cu care ne confruntăm", a spus vicepremierul Nicu Popescu.

Printre subiectele discutate cu oficialul european au fost modalitățile de îmbunătățire a infrastructurii de transport, rutiere și feroviare, precum și investițiile în noi surse de energie, în special energia regenerabilă, care să fie amplasate pe teritoriul Republicii Moldova.

Foto: MAEIE

img22000512

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!