ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Oleg Serebrian a discutat cu Ambasadorul Poloniei

13:31 | 25.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Polonia în R. Moldova Bartłomiej Zdaniuk, care a felicitat oficialul moldovean cu ocazia nominalizării în această funcție importantă, relatează MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare. 

În cursul dialogului au fost relevate măsurile prioritare ale Chișinăului în procesul de negocieri și în promovarea politicilor de reintegrare a țării și a fost evocată deschiderea plenară pentru a dezvolta o conlucrare productivă pe durata Președinției în exercițiu polone a OSCE din anul 2022. 

De asemenea, viceprim-ministrul Oleg Serebrian a remarcat că în cadrul formatelor de negocieri existente Chișinăul va depune eforturi pentru a menține o dinamică activă și constructivă, cu focusarea pe promovarea măsurilor de consolidare a încrederii, eliminarea barierelor existente între cele două maluri ale Nistrului și asigurarea respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului.

Foto: Biroul politici de reintegrare

img22000532

img22000532

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!