ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Chișinăul va participa activ la o nouă conferință bavareză pentru promovarea măsurilor de consolidare a încrederii

16:56 | 25.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Oleg Serebrian a discutat subiecte din cadrul dosarului transnistrean cu Ambasadoarea Germaniei la Chișinău Angela Ganninger, care a transmis calde felicitări în contextul numirii în poziția de reprezentant politic în procesul de negocieri privind reglementarea transnistreană, informează MOLDPRES cu referite la Biroul politici de reintegrare. 

În procesul discuțiilor au fost evidențiate abordările Chișinăului pe marginea celor mai actuale teme de pe agendă, măsurile planificate pentru perioada imediat următoare și calendarul orientativ al reuniunilor în platformele de dialog stabilite. 

Vicepremierul Oleg Serebrian a mulțumit pentru diversele forme de asistență acordate de către autoritățile de la Berlin, care contribuie la dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova și la apropierea celor două maluri ale Nistrului, precum și a enunțat disponibilitatea participării active a Chișinăului în acest an la o nouă conferință bavareză pentru promovarea măsurilor de consolidare a încrederii.

Foto: Biroul politici de reintegrare

img22000534

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!