ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe al Croației va sosi în vizită la Chișinău

14:42 | 31.01.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 31 ian. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe și Europene al Croației Gordan Grlić Radman va efectua marți o vizită la Chișinău, la invitația vicepremierului Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, informează MOLDPRES.

Totodată, conform programului, oaspetele se va întâlni cu președintele Maia Sandu, prim-ministrul Natalia Gavrilița, președintele Parlamentului Igor Grosu și ministrul Economiei Sergiu Gaibu, a precizat Biroul de presă al MAEIE.

De asemenea, cu ocazia vizitei oficialului croat va avea loc și semnarea unui memorandum de înțelegere între Institutul Diplomatic al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene și Academia Diplomatică a Ministerului Afacerilor Externe și Europene al Croației. 

În cadrul discuțiilor la nivelul delegațiilor naționale miniștrii de Externe vor aborda modalitățile de fortificare a relației bilaterale, agenda de integrare europeană a țării noastre și actualitatea regională și internațională.

Foto: MAEIE

img22000684

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!