ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul ”Geneza Art” va prezenta un spectacol de Daniela Burlaca

16:48 | 31.01.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 31 ian. /MOLDPRES/. Un spectacol intitulat „3 + Cristina pe frecvența iubirii”, realizat de Daniela Burlaca după un scenariu de film, va avea loc pe 2 și 3 februarie, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” din capitală, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii” este o istorie a trei bărbați, foști colegi de școală, care au rămas prieteni în viață și care au format o tradiție de-a lungul anilor de a se aduna cu regularitate la un pahar de vorbă. De această dată, întâlnirea are loc în apartament la Iura – de profesie fizician, dar care nu a reușit să se bucure de o mare recunoaștere a meritelor sale, cu excepția faptului că a rămas fidel pasiunii pentru tranzistoare. Ceilalți doi sunt Nicu – om de afaceri care își înșeală frecvent soția și Relu – dealer de mașini, care nu-și înșeală cu regularitate soția.

Totul ar fi fost bine, ca de obicei, dacă Iura nu ar fi tăinuit de ei faptul că a invitat la cină vechea lor iubire din anii de studenție, Cristina. Așadar, după aproape 20 de ani de la absolvire cei trei o vor revedea pe cea de care au fost îndrăgostiți. Cum vor reacționa Nicu și Relu și cum va fi împărțit mărul discordiei, spectatorii urmează să afle, cunoscându-le secretele tăinuite după cortina anilor.

Regie și scenografie: Daniela Burlaca. În roluri: Iura – Iurie Gologan, Nicu – Nicu Țurcanu, Relu – Viorel Cozma și Cristina – Cristina Trînbaci. 

Spectacolele se vor desfășura cu respectarea normelor de protecție antiepidemice.

img22000690

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!