ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu a participat la Adunarea generală a Autorităților Publice Locale

17:05 | 01.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, împreună cu președinta țării Maia Sandu și prim-ministra Natalia Gavrilița, a participat astăzi la Adunarea generală a Autorităților publice locale (APL), organizată în regim online de Congresul Autorităților Locale din Republica Moldova (CALM), informează MOLDPRES cu referire la Direcţia generală comunicare și relații publice a Legislativului. 

Evenimentul a fost prilejuit de Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală, marcată în Republica Moldova anual pe 1 februarie.

În acest context, Igor Grosu a felicitat toți primarii, lucrătorii Administrației publice locale și le-a mulțumit  pentru dedicație.

”Aveți toată deschiderea mea în calitate de Președinte al Parlamentului, deschiderea colegilor mei deputați, pentru a  pune umărul la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor noștri”, a reiterat speakerul.

Igor Grosu a mai subliniat că vocea autorităților publice locale este vocea comunităților din Republica Moldova.

img22000722

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!