ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu a discutat cu ministrul Afacerilor Externe al Croației, Gordan Grlić Radman

18:36 | 01.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu ministrul Afacerilor Externe al Croației, Gordan Grlić Radman, care se află într-o vizită de lucru în țara noastră. Oficialii au discutat despre prioritățile guvernării de la Chișinău, despre reformele pornite în sectorul justiției și în cel economic, dar și despre provocările cu care ne confruntăm pe plan național și regional, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al instituției prezidențiale, șefa statului a menționat că Republica Moldova este interesată în consolidarea relațiilor bilaterale cu Croația, în special în domeniul economic. Totodată, ea a subliniat că una dintre prioritățile guvernării e să repornească economia țării printr-o serie de reforme sistemice, care vor face sectorul mai atractiv și mai competitiv pe piața din regiune.

Un alt subiect al discuției a vizat parcursul european al Republicii Moldova. Maia Sandu a mulțumit Croației pentru sprijinul oferit țării noastre în parcursul său european și a menționat deschiderea noastră pentru implementarea noilor forme de cooperare cu UE.

Foto: Președinție

img22000726

img22000726

img22000726

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!