ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SA „Franzeluţa” va scumpi întreg sortimentul de pâine, cu excepția celei sociale

10:09 | 02.02.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. SA „Franzeluţa” va majora, în scurt timp, preţurile la tot sortimentul de pâine, cu excepţia pâinii sociale, transmite MOLDPRES.

Întreprinderea a emis un comunicat de presă în care anunță creșterea prețurilor la întreg sortimentul de pâine, cu excepția celei sociale. “Ajustarea prețurilor este inevitabilă, întrucât costurile de până acum nu ajung la nivelul cheltuielilor de producție”, se arată în comunicat.

Potrivit informației prezentate, “prețul pâinii a fost recalculat ținând cont de conjunctura de pe piață la achiziționarea tuturor materiilor prime, scumpirea gazelor naturale, carburanți, energie electrică și va fi afișat de la începutul lunii februarie”.

În același timp, SA „Franzeluţa” a specificat că începând cu data de 1 februarie producerea pâinii sociale „Chișinău” va fi majorată cu 54%, fără a se modifica prețul final pentru consumatori.

img22000737

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!