ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Bălţi s-a desfăşurat a doua ediţie a Târgului de iarnă

13:26 | 02.02.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Circa 30 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, raioanele Râșcani, Fălești, Glodeni, Sângerei, Florești, Drochia, Rezina și Basarabeasca, de la Centrul de Creaţie al Copiilor „Mihail Blanc” din Bălți, Studioul „Tezaur” al Centrului de Cultură şi Tineret din Bălţi, mai mulţi meșteri populari din regiunea Nord au participat recent la ediţia din anul curent a Expo-târgului universal „Târg de iarnă”, desfăşurat la Bălţi, transmite MOLDPRES.

Expo-târgul universal „Târg de iarnă”, ediţia a II-a,  organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) a Republicii Moldova, în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți, s-a desfăşurat în piaţa centrală Vasile Alecsandri din Bălți. Evenimentul a fost organizat cu respectarea, în mod obligatoriu, a normelor pentru combaterea răspândirii COVID-19 și măsurilor de prevenire şi control al infecției.

„Scopul expo-târgului este de a promova producătorii autohtoni, precum și de a contribui, în această perioadă de loc ușoară pentru businessul mic și mijlociu, la sporirea calității și competitivităţii produselor, la stabilirea noilor contacte de afaceri”, au estimat surse de la Camera de Comerţ şi Industrie.

Filiala Bălţi a CCI, în parteneriat cu administraţia publică locală, preconizează pentru anul 2022 să organizeze în regiune 20 de expo-târguri.

Foto: CCI

img22000745

img22000745

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!