ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații se vor reuni joi în prima ședință din sesiunea de primăvară 2022

16:39 | 02.02.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Parlamentul de legislatura a XI-a se va convoca joi, 3 februarie, în prima ședință plenară din sesiunea ordinară de primăvară-vară a anului 2022, comunică MOLDPRES.

Potrivit deciziei Biroului permanent al Parlamentului, aleșii poporului urmează să dezbată și să aprobe mai multe numiri, inclusiv a directorului Centrului Național Anticorupție, a Avocatului Poporului, a unui membru al Consiliului Superior al Procurorilor, precum și a directorului adjunct al Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

În lectură finală va fi examinat proiectul Codului transportului feroviar și modificarea Legii cu privire la energia electrică. Un șir de alte proiecte vor fi dezbătute în prima lectură.

Foto: Parlament

img22000761

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!