ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă

08:53 | 03.02.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 3 feb. /MOLDPRES/. Pe parcursul nopții de astăzi, lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA "Drumuri”. În zonele Nord, Centru și Sud s-au efectuat lucrări de patrulare, transmite MOLDPRES.

Potrivit Administraţiei de Stat a Drumurilor, în prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale.

Conform meteorologilor, în următoarele 24 de ore gerul nocturn se întețește. Astfel, ziua se așteaptă până la 5 grade cu plus, iar noaptea până la 10 grade sub zero. 

Foto: ASD

img22000778

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!