ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spitalul din raionul Cimişlia are director nou

09:32 | 03.02.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 3 feb. /MOLDPRES/. Spitalul raional Cimişlia are director nou. Acesta este Vitali Gorodnițchi, care a câştigat concursul organizat de Ministerul Sănătăţii, în legătură cu expirarea mandatului fostului conducător, transmite MOLDPRES.

Noul director activează în cadrul instituției din anul 2005, în calitate de medic ftiziopneumolog, în Secția consultativă.

În cadrul evenimentului de prezentare, desfășurat în incinta instituției, membrii colectivului instituţiei medicale alături de președintele raionului, Mihail Olărescu, au mulţumit Marianei Florea, ex-director al IMSP Spitalul raional Cimișlia, „pentru profesionalism, devotament, dedicație de care a dat dovadă pe parcursul activității de circa 19 ani în funcția de şef al Spitalului din Cimișlia și circa 38 de ani în cadrul sistemului de sănătate publică”.

Foto: Consiliul raional Cimişlia 

img22000782

img22000782

img22000782

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!