ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 10 kg de droguri în valoare de peste 5 milioane de lei au fost ridicate de poliție

10:02 | 03.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 3 feb. /MOLDPRES/. Procurorii PCCOCS și polițiștii de frontieră au reținut trei membri ai unui grup infracțional, de la care au ridicat circa 8 kg de marijuana de calitate superioară și 2,5 kg de alfa-PVP (drog sintetic), care pe piața neagră ar valora peste 5,6 milioane de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor PCCOCS, bărbații au fost reținuți în flagrant în seara zilei de ieri. Aceștia sunt din Moldova, iar drogurile le-au introdus în țară prin zona verde a frontierei de stat, din Ucraina, iar ulterior au fost livrate în Chișinău. În cadrul perchezițiilor, oamenii legii au ridicat și pachețele autosigilante pentru vânzarea drogurilor, cântare, precum și mijloace bănești obținute din vânzarea drogurilor.

PCCOCS  a anunțat că urmează să formuleze învinuirea în privința persoanelor reținute și să depună demersurile de aplicare a arestului preventiv.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!