ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Statului Qatar în Republica Moldova

13:59 | 03.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a purtat astăzi discuții cu Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Statului Qatar în Republica Moldova, Hamad Rashid Al-Athba, care l-a felicitat cu prilejul preluării mandatului de negociator principal din partea Chișinăului în procesul de reglementare transnistreană, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au trecut în revistă principalele evoluții în varii domenii de interes comun și oportunitățile de dinamizare a cooperării bilaterale pe mai multe dimensiuni de perspectivă, fiind evidențiat interesul investițional al Statului Qatar în țara noastră.

De asemenea, vicepremierul a informat despre unele aspecte conexe dosarului transnistrean, relevând deschiderea Chișinăului în raport cu potențiale inițiative menite să contribuie la bunăstarea cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Foto: Biroul de reintegrare

img22000798

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!