ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Coordonatorul rezident al ONU în Republica Moldova

14:40 | 03.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian l-a primit astăzi în vizită pe Simon Springett, Coordonatorul rezident al Organizației Națiunilor Unite în Republica Moldova, recepționând cordiale felicitări cu ocazia mandatului preluat, informează MOLDPRES citând Biroul politici de reintegrare.

Cu acest prilej au fost abordate domeniile de cooperare pe segmentul dezvoltării durabile a localităților de pe ambele maluri ale Nistrului, proiectele realizate și în curs de implementare privind promovarea măsurilor de fortificare a încrederii și menite să îmbunătățească nivelul de trai al cetățenilor de pe întreg teritoriul țării.

Au fost exprimate sincere mulțumiri pentru asistența multidimensional oferită Republicii Moldova de către ONU și agențiile specializate ale acesteia și a fost confirmată disponibilitatea aprofundării parteneriatelor în diverse sfere pentru a contribui semnificativ la realizarea obiectivelor strategice de dezvoltare, promovarea respectării drepturilor universale ale omului și sprijinirea dezideratului de reglementare transnistreană.

Foto: Biroul de reintegrare

img22000803

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!