ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În 2022, bulevardul Decebal din capitală va fi reabilitat

12:09 | 04.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 4 feb. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău a anunțat dezvoltarea în anul 2022 a unor proiecte de infrastructură în sectoarele Botanica și Râșcani ale capitalei, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul Ilie Ceban a informat că a efectuat vizite în sectoarele capitalei pentru a evalua - împreună cu pretorii de sector și responsabilii din Direcția generală transport public și căi de comunicație, ÎM Exdrupo, ÎM Asociația de gospodărire a spațiilor verzi - proiectele de infrastructură inițiate de municipalitate.

În același timp, oficialul a anunțat că primăria își propune dezvoltarea unor noi proiecte în sectoarele Botanica și Râșcani, reabilitarea bulevardului Decebal și amenajarea și dezvoltarea zonei din Parcul Dumitru Râșcanu.

Potrivit sursei citate, reabilitarea bulevardului Decebal ar include repararea trotuarului și aleilor pietonale, amenajarea unor noi locuri de parcare, a spațiilor verzi, instalarea mobilierului urban și modernizarea iluminatului stradal.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!