ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comuna Băcioi va primi șase mln de lei pentru construirea unei grădinițe

13:53 | 04.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 4 feb. /MOLDPRES/. În localitatea Brăila din comuna Băcioi va fi construită o nouă grădiniță, transmite MOLDPRES.

Primăria Chișinău a anunțat că a acordat 6 milioane 700 de mii de lei, co-finanțare, pentru construcția acestei grădinițe.

Potrivit primarului comunei Băcioi, Ilie Leahu, necesitatea construcției unei noi instituții de educație timpurie a apărut datorită creșterii numărului de copii de vârstă preșcolară în această localitate, precum și din cauza uzurii avansate a clădirii actualei grădinițe.

Potrivit informațiilor prezentate de Primăria Chișinău, Consiliul Municipal a alocat în anul 2021 trei milioane de lei co-finanțare pentru comuna Băcioi. Resursele financiare au fost folosite pentru reparația drumului de acces spre această localitate. De asemenea primăria capitalei a repartizat șase autobuze noi pentru asigurarea transportului de pasageri pe ruta Chișinău – Băcioi și retur.

Foto: tv8.md

img22000835

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!