ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dorin Recean a fost numit consilier prezidențial, iar Tatiana Tabuncic - membră a Consiliului de Integritate

19:16 | 04.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat astăzi decretul prin care Dorin Recean a fost numit consilier prezidențial în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate. Dorin Recean își va începe mandatul de consilier prezidențial din 7 februarie, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Tot astăzi, doctorul în drept Tatiana Tabuncic, conferențiar universitar și prodecan al Facultății de Drept a USM, a fost desemnată în calitate de membră a Consiliului de Integritate, pe un termen de cinci ani. Decretul intră în vigoare la data semnării.

Foto: Președinție

img22000854

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!