ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a fost testat pozitiv cu Omicron

17:16 | 05.02.2022 Categorie: Externe

Ankara, 5 feb. /MOLDPRES/. Șeful statului rurc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat sâmbătă că a fost testat pozitiv pentru varianta Omicron a COVID-19, relatează MOLDPRES cu referire la G4Media.

Erdogan a declarat că el și soția sa se confruntă cu simptome ușoare ale coronavirusului, adăugând că își va continua munca de acasă.

„Astăzi, rezultatul testului nostru COVID-19, pe care l-am efectuat împreună cu soția mea după ce am avut simptome ușoare, a fost pozitiv. Din fericire, avem o infecție ușoară, despre care am aflat că este din cauza variantei Omicron.

Ne vom continua munca acasă. Așteptăm cu nerăbdare rugăciunile voastre”, a subliniat într-o postare liderul de la Ankara.

Președintele turc s-a întâlnit la Kiev cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski, unde și-a reiterat oferta ca Turcia să medieze criza dintre Rusia și Ucraina. El s-a oferit de asemenea să găzduiască o întâlnire între Zelenski şi Vladimir Putin, pentru a detensiona situația dintre cele două țări.

Foto: balkaninsight.com

img22000864

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!