ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O ședință comună a Guvernelor Republicii Moldova și României va avea loc în această săptămână la Chișinău

09:35 | 07.02.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. La sfârșitul acestei săptămâni, la Chișinău va avea loc ședința comună a Guvernelor Republicii Moldova și României. Anunțul a fost făcut de șeful statului, Maia Sandu, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în cadrul ședinței vor fi semnate o serie de acorduri și protocoale de colaborare pe mai multe domenii. Între acestea, acordul privind construirea unui nou pod peste Prut la Ungheni, programul de asistență financiară nerambursabilă de 100 de milioane de euro și eliminarea tarifelor de roaming.

“Avem o șansă unică să implementăm proiecte de importanță majoră pentru țara noastră. Mulțumim României, care dovedește încă odată solidaritate și generozitate față de cetățenii Republicii Moldova”, a conchis șeful statului.

Foto simbol

img22000879

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!