ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria capitalei renunță la corturile de testare a cetățenilor la COVID-19

11:05 | 07.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău renunță la cele 16 corturi de testare la COVID-19 instalate în oraș, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat la ședința on-line a serviciilor municipalității că, începând de astăzi, cele 16 corturi instalate de către Primărie în colaborare cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență pentru testarea cetățenilor la COVID-19, vor fi închise. "Am avut o colaborare bună cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Constatăm că stabilizarea situației pandemice exclude continuarea acestui proiect", a explicat edilul.

La 24 ianuarie, Primăria municipiului Chișinău, împreună cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, a instalat în preajma Centrelor Medicilor de Familie existente în capitală 16 corturi pentru testarea cetățenilor la COVID-19. Măsura a fost impusă pentru evitarea aglomerărilor din policlinici și creșterea numărului de teste efectuate în capitală.

Foto: IGSU

 

img22000885

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!