ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Ambasadorul Chinei în Republica Moldova

14:33 | 07.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian, l-a primit astăzi pe Yan Wenbin, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Oficialii au avut o discuție pe aspecte privind relațiile bilaterale și consolidarea cooperării chino-moldave în diverse domenii de interes reciproc, inclusiv pe filiera promovării proiectelor de dezvoltare social-economică.

Vicepremierul Oleg Serebrian a făcut o scurtă prezentare a situației actuale în procesul de reglementare transnistreană, menționând deschiderea totală a autorităților Republicii Moldova de a identifica soluții viabile la problemele primordiale ale cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului și de a conferi o nouă dinamică în cadrul tuturor formatelor de dialog existente.

Ambasadorul Yan Wenbin a mulțumit viceprim-ministrului pentru dialog şi a exprimat susținerea țării sale pentru suveranitatea, unitatea şi integritatea teritorială a Republicii Moldova, în cadrul frontierelor sale recunoscute pe plan internațional.

Foto: Biroul de reintegrare

img22000901

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!