ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Comisiei Naționale a Pieței Financiare

15:25 | 07.02.2022 Categorie: Comunicate

Conducerea CNPF s-a întâlnit cu Reprezentantul permanent al FMI în Republica Moldova, Rodgers Chawani

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Conducerea Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) a avut vineri, 4 februarie curent, o întrevedere cu Reprezentantul permanent al Fondului Monetar Internațional (FMI) în Republica Moldova, Rodgers Chawani, în cadrul căreia au fost examinate aspecte ale colaborării cu autoritatea de supraveghere a pieței financiare nebancară, în contextul asigurării bunei implementări a Memorandumului cu privire la politice economice și financiare.

Dl Rodgers Chawani a salutat noua componență a Consiliului de Administrație al CNPF și i-a urat succese în activitatea ulterioară.

În cadrul întrevederii, președintele CNPF, Cornelia Cozlovschi, a informat despre preocupările instituției de ultimă oră și a mulțumit pentru suportul și recomandările oferite de experții FMI, reiterând deschiderea autorității de supraveghere pentru o colaborare eficientă pe viitor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!