ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primarul satului Hagimus din raionul Cauşeni a decedat într-un accident

18:26 | 07.02.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Primarul satului Hagimus, raionul Căuşeni, Anatolie Iepure, a decedat subit ieri seara, într-un accident rutier, fapt confirmat de Inspectoratul de Poliție Căușeni, transmite MOLDPRES.

Primarul  se deplasa la volanul unui automobil din direcția orașului Bender spre orașul Căușeni, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu. Automobilul s-a tamponat de parapetul metalic de la marginea carosabilului.

Anatolie Iepure a fost primar la Hagimus în perioada 1999-2003. În 2015-2019 și 2019-2022 a fost primar din partea PLDM. Pe 28 ianuarie, Anatolie Iepure a vorbit la televiziunea regională susţinând că „locuitorii satelor din Zona de Securitate sunt îngrijorați de situația din stânga Nistrului, iar oamenii din Hagimus spun că aproape zilnic se aud împușcături și sunete de arme din zona orașului Tiraspol unde, potrivit lor, ar avea loc mai multe exerciții militare”.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!