ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SPIA desfășoară percheziții în punctul de trecere a frontierei de stat ,,Leușeni”

08:41 | 08.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 feb. /MOLDPRES/. SPIA al MAI a anunțat că de dimineață, de comun cu procurorii Anticorupție, au descins cu percheziții în birourile de serviciu ale unor angajați de la punctul de trecere a frontierei de stat ,,Leușeni”, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, acțiunile sunt declanșate în cadrul unei cauze penale, pornite de Procuratura Anticorupție, conform art. 324 și art. 325 din Codul Penal.

În cursul măsurilor speciale de investigații efectuate, au fost stabilite scheme de obținere ilicită a mijloacelor bănești și au fost documentați mai mulți angajați ai Poliției de Frontieră și Serviciului Vamal, care au comis acte de corupție.

Cu detalii vom reveni.

img22000913

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!