ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 20 de obiecte explozive au fost lichidate de geniști în raioanele Briceni și Ștefan Vodă

10:07 | 08.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 feb. /MOLDPRES/. Echipele de geniu ale Armatei Naționale au neutralizat 21 de obiecte explozive în prima lună a acestui an, în localități din raioanele Briceni și Ștefan Vodă, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Apărării, în prima săptămână din luna ianuarie, echipa de genişti a Brigăzii 1 Infanterie Motorizată „Moldova” a depistat și nimicit nouă proiectile de artilerie calibru 76 mm, în pădurea din apropierea orașului Lipcani, raionul Briceni.

Alte nouă obiecte explozive, dintre care șapte proiectile de artilerie calibru 76 mm și două grenade, au fost descoperite într-un câmp din satul Răscăieți, raionul Ștefan Vodă.

Foto: Ministerul Apărării

img22000920

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!