ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere de lucru cu ministrul Apărării

16:46 | 09.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut astăzi o întrevedere de lucru cu ministrul Apărării Anatolie Nosatîi, care s-a desfășurat în incinta Ministerului Apărării al Republicii Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

În cadrul discuțiilor a fost făcut un schimb de opinii asupra subiectelor de interes comun ce vizează aspecte relevante ale dosarului transnistrean, inclusiv din perspectiva asigurării securității regionale, abordările Guvernului Republicii Moldova în promovarea politicilor de reintegrare a țării și acțiunile în măsură să contribuie la eliminarea barierelor dintre malurile râului Nistru, sprijinirea locuitorilor și atingerea dezideratului de reglementare.

Subiect al dialogului a constituit activitatea delegației moldovenești în Comisia Unificată de Control și a Contingentului Forțelor de Menținere a Păcii din partea Republicii Moldova, în contextul monitorizării constante a evoluției situației din Zona de Securitate, menținerii păcii, stabilității și ordinii de drept în perimetrul dat.

Oficialii guvernamentali au exprimat disponibilitatea de a menține o colaborare interinstituțională prodigioasă pe diverse aspecte de interes național.

Foto: Biroul de reintegrare

img22000963

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!