ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații se întrunesc joi în ședință plenară

18:10 | 09.02.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. Parlamentul se va întruni joi în ședință plenară. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința de astăzi, ordinea de zi a acesteia, comunică MOLDPRES.

Mâine, deputații vor examina mai multe proiecte de lege în lectura a doua, inclusiv două proiecte de modificare a Legii cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică; proiectul de lege privind unele măsuri aferente selectării candidaților la funcțiile de membri în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor; proiectul de lege privind Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală, precum și proiectul de modificare a Legii privind protecția mediului înconjurător și Legii privind dezvoltarea regională în Republica Moldova.

În prima lectură va fi dezbătut proiectul de lege pentru modificarea Legii privind protecția mediului înconjurător, Legii regnului animal și Legii privind protecția aerului atmosferic.

Foto: Parlament

img22000968

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!