ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cu referire la situația de securitate din regiune, MAEIE se află în contact permanent cu partenerii R. Moldova

21:32 | 12.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Cu referire la situația de securitate din regiune, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene se află în contact permanent la acest subiect cu partenerii țării noastre, informează MOLDPRES. 

Potrivit Serviciului de presă al MAEIE, Ambasada Republicii Moldova la Kiev monitorizează cu atenție evoluțiile din Ucraina. La această etapă, Ambasada și Consulatul de la Odesa își desfășoară activitatea în regim obișnuit.  

În cazul evoluțiilor îngrijorătoare, misiunea noastră diplomatică dispune de planuri necesare de acțiuni. De asemenea, se menține legătura permanentă cu cetățenii moldoveni participanți la Misiunea specială de monitorizare a OSCE în Ucraina și conaționalii care contactează ambasada pentru suport informațional. 

Reiterăm recomandarea la adresa cetățenilor moldoveni să urmărească cu prioritate anunțurile autorităților și informațiile oficiale difuzate de surse credibile. 

Totodată, la necesitate, cetățenii Republicii Moldova pot contacta reprezentanța noastră diplomatică la linia de telefon de urgență constituită și activă în regim de permanență (24/7): +38 068 384 2016 sau la adresa de email: [email protected].

img22001045

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!