ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Militarii ucraineni promit o ripostă pe măsură în caz de invazie rusească

10:05 | 13.02.2022 Categorie: Externe

Kiev, 13 feb. /MOLDPRES/. Șeful Statului Major al armatei ucrainene Valeri Zaluznyi a transmis un mesaj sfidător la adresa Rusiei. "Sunt gata să-i primesc. Bun venit în Iad!" Și ministrul ucrainean al Apărării a transmis un mesaj similar, relatează MOLDPRES cu referire la Realitatea.net și Ukraine Today. 

„Sunt gata să primesc inamicii, nu cu flori, ci cu rachete Stinger, rachete Javelin și anti-rachete de tanc NLAW. Bun venit în Iad!", a afirmat, sâmbătă, generalul Zaluzhnyi.

Ministrul Apărării de asemenea a afirmat că evenimentele din 2014, când soldații ucraineni nu au putut face față armatei ruse, nu se vor repeta.

„Forțele armate sunt pe deplin pregătite să riposteze și să nu renunțe la pământurile ucrainene”, a declarat el. „Avem cea mai puternică armată din Ucraina din ultimii 15 ani și cea mai puternică armată din Europa”, a conchis ministrul ucrainean.

Mai bine de două luni situația de la frontiera ruso-ucraineană este tot mai tensionată. Există toate premisele pentru declanșarea unei conflagrații militare de proporții.

img22001047

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!