ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe a avut o convorbire telefonică cu omologul ucrainean

11:12 | 13.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut o convorbire telefonică cu omologul său ucrainean Dmytro Kuleba în contextul situației regionale, ambii oficiali exprimând îngrijorări în legătură cu tensiunile crescânde urmare a concentrării de trupe ruse la granița cu Ucraina, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

„Rămâne de neclintit sprijinul reciproc pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova și Ucrainei în cadrul frontierelor noastre recunoscute la nivel internațional”, a menționat ministrul Nicu Popescu. 

Vicepremierul moldovean a reiterat ferma convingere a autorităților Moldovei că orice acțiuni violente și amenințări cu utilizarea forțelor militare sunt contrare dreptului și normelor internaționale.

Foto: MAEIE

img22001050

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!