ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu a discutat cu noul președinte al Adunării Populare a UTA Găgăuzia

13:49 | 14.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 feb. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a avut astăzi o discuție telefonică cu noul președinte al Adunării Populare a UTA Găgăuzia, Dmitri Constantinov, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Șeful Legislativului i-a urat lui Dmitri Constantinov succes în noua sa funcție.

Oficialii au convenit asupra reluării discuțiilor în Grupul de lucru pentru asigurarea, în cadrul normelor constituţionale, a funcţionalităţii unităţii teritoriale autonome Găgăuzia şi a prevederilor legislative ale Republicii Moldova în raport cu statutul special al UTA Găgăuzia.

”Noi avem nevoie de un dialog deschis, pragmatic, pentru ca împreună să elaborăm proiecte concrete pentru cetățenii noștri”, a conchis Igor Grosu.

Foto: Parlament

img22001072

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!