ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi bărbați și-au pierdut viața într-un incendiu la Bălți

11:52 | 15.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Doi bărbați și-au pierdut viața după ce un incendiu a mistuit o casă din orașul Bălți, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență /IGSU/, pompierii din nordul țării au intervenit astăzi pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Bălți. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:46.

Conform primelor informații, o casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au fost trimise trei echipaje de intervenție, care au stabilit că ard bunurile materiale în interiorul unei camere cu suprafața de 16 metri pătrați. Pe patul din odaie pompierii au depistat cadavrele parțial carbonizate a doi bărbați.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite, însă pompierii nu exclud versiunea imprudenței în timpul fumatului.

Statisticile IGSU arată că de la începutul anului, în Republica Moldova au avut loc 256 de incendii în care și-au pierdut viața 24 de persoane.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!