ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La data de 15 mai vor avea loc alegeri locale noi în zece localități

12:00 | 15.02.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a stabilit în ședința de astăzi organizarea, pe 15 mai 2022, a alegerilor locale noi pentru funcția de primar în satul Hagimus, raionul Căușeni, transmite MOLDPRES.

Încetarea înainte de termen a mandatului de primar a survenit în legătură cu decesul acestuia.

Anterior, autoritatea electorală centrală a stabilit desfășurarea, tot la data de 15 mai, a alegerilor locale noi pentru alte nouă localități din țară: comuna Ghetlova, raionul Orhei; comuna Horodiște, raionul Rezina; satul Zastânca, raionul Soroca; satul Moara de Piatră, raionul Drochia; satul Tătărești, raionul Strășeni; satul Glinjeni, raionul Fălești; satul Păulești, raionul Călărași; comuna Alexăndrești și satul Zăicani, raionul Râșcani.

Totodată, pe 15 mai 2022, va fi aleasă și noua componență a Consiliului comunal Lozova, raionul Strășeni.

img22001102

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!