ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Unitățile de alimentație publică din Chișinău revin la regim obișnuit de lucru

15:22 | 15.02.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Unitățile de alimentație publică din municipiul Chișinău își vor relua de mâine, 16 februarie, activitatea în regim obișnuit de lucru, transmite MOLDPRES.

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a a decis astăzi închiderea graduală a secțiilor destinate tratamentului Sars-Cov-2 din spitalele municipale și reluarea, de mâine, a activității unităților de alimentație publică în regim obișnuit de lucru. 

Totodată, rămâne obligativitatea deținerii de către toți clienții și angajații HoReCa a certificatului COVID-19 și respectarea strictă a tuturor măsurilor de prevenire și control a infecției.

În același timp, în decizie se arată că secțiile de terapie intensivă din spitalele municipale vor continua să activeze la capacitatea maximă.

Foto: facebook.com

img22001114

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!